Over ons

Over onsHet parochiecentrum is in de eerste plaats bedoeld om de parochiale verenigingen een betaalbaar onderdak te bieden voor vergaderingen, bijeenkomsten en feesten.

Daarnaast staat het ook ter beschikking van iedereen die er gebruik van wil maken en wiens doelstellingen niet strijdig zijn met die van de Parochie. Wij richten ons hierbij zowel tot verenigingen, bedrijven als particuliere personen.Wil jij een feestje of iets anders organiseren? mis je hierbij een zaal? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

FACILITIESTapkranenOns café is niet enkel uitgerust met afwas mogelijkheden en frigo’s maar ook is er een mogelijkheid om vaten aan te sluiten.Grote parkingOns gebouw is gelegen midden in het centrum van Essen. Het positieve hiervan is dat het dicht ligt bij alles maar meestal betekend dit ook dat er zeer weinig gelegenheid is om te parkeren. Doordat ons gebouw gelegen is het terrein waar vroeger het zwembad van Essen stond wilt dit zeggen dat er genoeg parking voorzien is.Warme drankenBij ons is er niet alleen mogelijkheid om dranken koud te leggen maar ook de mogelijkheid om warme dranken te serveren.Evenement ruimtesFeestjes, Vergaderingen, evenementen,...?

Allemaal mogelijk bij ons!MuziekDoordat wij gelegen zijn op een groot terein is er zeker de mogelijkheid om tot in de late uurtjes muziek af te spelen.Openbaar VervoerVoor de deur is er een bushalte en op een boogschuit ligt het station van Essen. Doordat wij bereikbaar zijn door de trein, bus, auto, fiets, te voet,.... is er geen reden om thuis te blijven!


GETUIGENISSEN


Ik kan niet veel woorden kwijt maar vind het een leuke locatie en iedereen

kan naar huis met het openbaar vervoer. Lekker veilig en niemand moet ergens op letten!

ErikFOTO'SKijk zeker hoe het er binnen uitziet!

Contact


Kerkstraat 62, 2910 Essen

+32 498 38 43 28

info@parochiecentrum-essen-statie.be

Copyright © 2018 | Design By Brent Peeters | Alle Rechten Voorbehouden.